Voldsomt storm: Blæste rød panda ud af dansk zoo

By 4. januar 2019Viralt
Voldsom Storm:

Voldsomt storm: Blæste rød panda ud af dansk zoo

Sidens logo

Del

Voldsomt storm: Blæste rød panda ud af dansk zoo


En rød Panda blev blæst ud af Odense Zoologisk have under det kraftige blæsevejr tidligere på ugen

Odense Zoo’s røde panda kom på et lille eventyr tidligere på ugen. Den lille panda blæste nemlig ug af sit anlæg og væk, skriver Fyens.dk

Odense Zoologisk have har vurderet, at den røde panda må være blæst ned fra et træ, og ud af sit anlæg på grund af voldsomme vinde.

Læs også  De to første dyr du ser på billedet - afslører en vigtig del af din personlighed

Vi var der selvfølgelig ikke, da det skete, men vores teori er, at den blæste ud af haven efter at have siddet højt oppe i et træ. Hvis pandaerne kunne komme ud på anden vis, ville de være ude hver dag, for de er sindssygt gode til at klatre. Og de sidder i et forholdsvist nyt anlæg, som vi har efterjusteret og sikret grundigt”, fortæller Nina Collatz Christensen, vicedirektør Odense Zoo.

Læs også  Se videoen: Tyren reddede sit eget liv - på grund af gigantisk størrelse

Onsdag morgen opdagede en medarbejder i Zoo, at den røde Panda var forsvundet. Så kort efter ringer en af Zoo’s naboer – hun fortalte at der sad en rød Panda i et træ tæt på åen.

‘Dyrlægen kom og bedøvede den, så den faldt i søvn oppe i træet og landede nede i et bærelagen. Så alt er endt godt. Den er inde i sin hytte nu og vågner stille og roligt, og så slipper vi den ud af anlægget igen”, fortalte Nina Collatz Christensen i Facebook-videoen.

Læs også  Fanget på overvågningskameraet: Velopdragne elefant samler turister skrald op og smider det ud i skraldespanden

Den røde panda var lidt stresset næste morgen, da den ikke er vant til at være i skuret oplyser Nina Collatz Christensen til Fyens.dk.

Hør Nina Collatz version af historien i videoen nedenfor:


Hjælp med at dele denne artikel så dine venner kan følge lidt med i nutidens Danmark!

Kontakt os ved at klikke her

Morten Timm Reklame