Simone fandt forladt egernunge – nogle måneder senere opdager hun hvad den forsørger at vise hende!

By 22. december 2018Smådyr
Simone

Simone fandt forladt egernunge – nogle måneder senere opdager hun hvad den forsørger at vise hende!

Sidens logo

Del

Simone fandt forladt egernunge – nogle måneder senere opdager hun hvad den forsørger at vise hende!

Vi mennesker elsker om nogen dyr, og selvom det er hunden og katten der føre dette løb endnu, og muligvis stadigvæk vil gøre det i fremtiden, når det kommer til at anskaffe sig et kæledyr.

Nu vil vi gerne præsentere dig for Simone Serfontein, som lige som mange andre også ønskede sig et kæledyr, dog var hun ikke klar over at skæbnen havde en anderledes “udfordring” som gjorde hende til ejer af et lille egern.

Det hele startede en oktober dag i Sydafrika, her indså Simone at en lille egerunge virkelig havde brug for hjælp for at overleve, og selvom Simone ventede nogle timer i håbet om at moren skulle komme hjem og samle den nyfødte unge op igen, ventede de begge forgæves.

Derfor valgte dyrehelten Simone at tage den lille unge med sig, det fortæller hun stolt til mediet The Dodo – Det lille unge var utrolig kold, og havde virkelig brug for hjælp, og heldigvis stod Simone klar til at give sin hjælp og kærlighed til den lille unge.

Den blev kaldt for Dingetjie

Simone tog Dingetjie med sig hjem, dog var Simone ikke bevist over hvordan sådan en lille unge skulle passes, derfor blev Google også hendes livline.

Den lille unge skulle havde mad flere gange i løbet af dagen for at overleve, Simone byggede også et lille hjem til den ud af en skotøjsæske.

Simone arbejdede i Sydafrika, og derfor kom Dingetjie også med hende på arbejde i starten, dog var Simone også klar over at hun måtte slippe den tilbage i naturen når den var stærk nok. Og da tiden var kommet til at slippe den ud i den “farlige” natur for første gang, var det med glædestårer løbende ned af kinderne.

Simone sagde pænt farvel til sin ven

Det skulle dig vise sig at Dingetjie efterfølgende kom hoppende tilbage til Simone, som reddede dens liv. Simone valgte også at lade hendes vindue stå på klem, så den kunne søge indenfor når den havde løst.

Men som tiden gik, opdagede Simone at Dingetjie var blevet lidt tykkere efter den havde levet i naturen.

Det skulle dog vise sig at være en særlig grund til, den var nemlig drægtig og boede derfor inde ved Simone og hendes kæreste i denne periode. Hendes første unge skulle desværre vise sig at være dødfødt, men kort tid efter kom endnu et lille egern ud i live, til stor glæde for dem alle sammen.

Dingetjie lever uge i det fri med sine børn, hun kommer dog stadigvæk på besøg når hun og ungerne finder tiden.

Hvor det varmer ens hjerte, at se nogle mennesker virkelig vil gøre alt for at reddede disse dyr som virkelig er i nød.

View this post on Instagram

And so it’s a baby girl😘🌸😘🌸

A post shared by Dingetjie the Squirrel (@dingetjiethesquirrel) on

Tøv nu ikke med at del denne solskinshistorie videre med dine venner og familie på Facebook.

Kontakt os ved at klikke her

Læs også  Her er den skønne pibehare som virkelig har lagt hele nettet ned med sin utrolige og unikke pels

Morten Timm Reklame