Se nu når fiskeren ser noget mystisk oppe på isbjerget – da han kommer nærmere opdager usandsynlige sandhed!

By 10. marts 2019Viralt
Se

Se nu når fiskeren ser noget mystisk oppe på isbjerget – da han kommer nærmere opdager usandsynlige sandhed!

Sidens logo

Del

Se nu når fiskeren ser noget mystisk oppe på isbjerget – da han kommer nærmere opdager usandsynlige sandhed!

Historien om krabbefiskeren Alan Russell og hans kollage Mallory Harrigan deles lige nu som en steppebrand på nettet.

Det sejlede hver morgen ud på det store hav i deres lille fiskebåd, men en Juni morgen skulle det vise sig at være markant anderledes dag end hvad de plejede.

For da de havde sejlet i en nogle timer på havet, får de pludselig øje på en anderledes isflage, og på toppen var der en grå plet, som de to kollegere i første omgang troede var en sælunge, det skriver mediet The Dodo

Læs også  Utrolig videooptagelse: 40 tons pukkelhval filmet på tæt hold - nu er den set over 8 millioner gange! 


De valgte at sejle tættere på isflagen, for at undersøge hvad det præcist var tale om, og da de endelig kom tæt nok på, gik det op for dem, at der ikke var tale om en sælunge, det var derimod en polarræv, som kæmpede for dens liv.

Alan og Mallory tøvede ikke et sekund med at gøre det eneste rigtige, de ville nemlig komme den lille ræv til undsætning, så den ikke mistede dens liv ude på det store og farlige hav.

Men redningsaktion var ikke så nem, som først antaget. De to fiskere sejlede nemlig deres båd ind i den isflage hvor polarræven “gemte” sig på.

Læs også  Test

Men fiskerne gav ikke så let op, de var fast besluttet på at redde den levende, efter en længere kamp, lykkes det om sider at få den ombord, det fortæller Mallory til mediet.

Polarræven var dog utrolig bange, men den begyndte så småt at falde mere til ro, da muligvis fandt ud af at fiskerne kun ville den det bedste, for at polarræven fik varmen, byggede de to fiskere en lille seng, hvor den kunne varme sig, indtil de var i land.

Læs også  Babyen kravler hen mod hunden på gulvet - nu er deres reaktion gået viralt på nettet

Ingen ved hvor længe polarræven havde opholdt sig oppe på isflagen, men det var ganske tydeligt at se hvor sulten og tørsten den var, da fiskerne gav den mad og drikke.

Da de kom i land, slap de den smukke polarræv fri igen, selvom det var hård at slippe den fri, efter de lige havde reddet dens liv.

Hvis det ikke havde været på grund af fiskerne her, så havde polarræven muligvis ikke overlevet. Derfor synes vi at de to fiskere fortjener en kæmpe hyldest på Facebook, for at gøre det eneste rigtige.

Kontakt os ved at klikke her

Morten Timm Reklame