Manden slår koen hårdt bag i – blot få sekunder senere rammer karma 

By 25. maj 2019Dyr
Manden slår koen hårdt bag i - blot få sekunder senere rammer karma 

Manden slår koen hårdt bag i – blot få sekunder senere rammer karma 

Sidens logo

Del

Manden slår koen hårdt bag i – blot få sekunder senere rammer karma


Det er ikke til at forstå hvordan nogen mennesker, kan finde på at behandle dyr uden nogen former for respekt. At mishandle dyr med et så koldt hjerte, at man er ligeglad med hvordan dyret føler og har det er ubegribeligt.

Ovenstående er noget der både sker i folks hjem med husdyr, men også ude i virksomheder så som slagterier, hvor betegnelsen for ‘slagtekvæg’ virkelig bliver brugt flittigt, eftersom disse dyr fra starten blot bliver behandlet som om det var genstande uden nogen følelser, og bliver mishandlet på groveste vis – ”for de skal jo alligevel dø”.

Læs også  To kvinder smadre en bilrude - et øjeblik senere forstår alle hvorfor

At se disse dyr igennem sådanne øjne er helt uforståeligt. Hvorfor kan alle dyr med en bestemt skæbne inde for slagteri, ikke få lov til at leve et godt liv imens de er på jorden?

Læs også  Næsehorn-mor bedøves af dyrlæge - så gør ungen alt for at redde hende

Heldigvis er det ikke alle dyr der bliver behandlet så ondskabsfuldt, men mange vælger bevidst kødet fra i deres måltider, fordi man ikke vil finde sig i at dyrerne har haft et forfærdeligt liv, inden de måtte herfra.

I denne video nedenfor, ser vi hvordan en mand vælger at slå en ko utroligt hårdt bag i, men blot få sekunder efter bliver manden selv offer for et velfortjent hårdt spark, der får ham til at flyve tilbage.

Læs også  Betjente hører lyd fra forladt jordhøj - det de finder chokere flere tusind folk!

Hvilket på en eller anden måde føles ret så tilfredstillende at se på, så den onde mand kunne blive sat lidt på plads for sine ugerninger!

Se klippet her nedenfor:


Kontakt os ved at klikke her

Kilde: Youtube

Fotokilde: Youtube

Morten Timm Reklame