Hjertevarmende video: se hund dele sin vandskål med tørstig koala

By 29. januar 2020Viralt
Hjertevarmende video: se hund dele sin vandskål med tørstig koala

Hjertevarmende video: se hund dele sin vandskål med tørstig koala

Sidens logo

Del

Australien har haft nogle af de værste brande vi hidtil har set, og ikke kun mennesker har været plaget af denne episode, naturen og dyrene i den har været hårdt ramt, og flere dyr måtte lade livet under denne tragiske hændelse. 

Aldrig har der i Australien været så tørt, i så lang en periode, som der har været i 2019. og ifølge BBC slog man i Australien også flere varmerekorder i 2019. Hvilket har haft meget store konsekvenser for både indbyggere, naturen og dyrene i den. Mennesker verden over har derfor blandt andet kunne donere penge, samt tilbudt deres hjælp, for at kunne få styr på de voldsomme flammer.

Læs også  Havbiologer reddede skildpadde - STOP med at smide affald i havene omgående!

Men hvis vi tager et kig på denne video nedenfor, virker det til at det ikke kun er mennesker, som er villige til at tilbyde deres hjælp, hvis nogen er i nød.

Læs også  Kvinde offentliggjorde billede af sine kæledyr ved flytning - nu er det tankevækkende opråb til andre kæledyrsejere gået viralt

Det er nemlig ikke længe siden, at denne australske familie fik besøg af en koala, som viste sig at være meget tørstig og familiens hund, havde bestemt ikke noget imod at dele sin vandskål med den tørstige koala. Det skriver Daily Mail.

Se den skønne videoen nedenfor:


Fotokilde: Youtube

Kilde: BBCDaily Mail

 

Morten Timm Reklame