Fotografen skyder billeder af nygift par – men se så hvad der møder dem i baggrunden

By 27. maj 2019Viralt
Fotografen

Fotografen skyder billeder af nygift par – men se så hvad der møder dem i baggrunden

Sidens logo

Del

De fleste kvinder drømmer om at blive gift, og for de fleste går drømmen i opfyldelse.

Stemningen og alt den glæde og kærlighed som netop er mellem brudeparret er virkelig vidunderligt at se og mærke, og det kan du sikkert skrive under på hvis du har deltaget i et bryllup.

Især bryllupsbillederne er for alle et minde om den skønne tid, hvor venner og familie hyggede sig sammen, men fælles for de fleste par.

Så ønsker man nogle ‘anderledes’ bryllupsbilleder, det kan ske ved de omgivelser man befinder sig, mange vil nemlig køre langt for den helt rette baggrund.

Læs også  Fanget på overvågningskameraet: Velopdragne elefant samler turister skrald op og smider det ud i skraldespanden

Nu skal du møde bryllupsfotografen Sarah Goff, som i flere år har hjulpet flere hundrede brudepar med at give dem et minde for livet.

Ved dette bryllup forgik det i Cananda, og selvom brudeparret troede de var ‘alene’ så skulle de hurtigt indse det modsatte, de fik nemlig besøg af special gæst som ønskede billedet en smule anderledes.

Læs også  Pukkelhval reddes fra ulidelig død - se nu hvor den viser sin taknemmelighed

Omgivelserne var de brudeparret ønskede sig, da de begge elsker naturen og de mange vilde dyr, de havde sammen med Sarah planlagt hvor billederne skulle tages hvor man kunne se naturen på smukkeste vis.

det skriver mediet Western Journal

Pludselig ændrede vejret sig, det kom dog ikke bagpå brudeparret og fotografen, som godt var klar over at herude kunne de ikke bestemme hvordan vejret var.

Men lige pludselig dukkede en uventede gæst op i baggrunden, en stor og flot elg ville nemlig være med på billedet.

Læs også  Rørende gensyn: Her genforene lammene med deres elskede mor efter at være blevet reddet fra slagtning!

Elgen virkede overhovede ikke nervøs eller bange, og da den forsatte sin gang over vejen, fik Sarah de mest utrolige bryllupsbilleder man kunne drømme om.

Sikke et minde for deres bryllupsdag, og mon ikke Sarah også fik en lille drøm opfyldt for dette er virkelig noget man kun kan ‘drømme om’ som fotograf at ville ske i virkeligheden.

Kontakt os ved at klikke her

Morten Timm Reklame