Familiens dreng får en panikanfald – se nu kattens utrolige reaktion som lige nu deles som en steppebrand på nettet

By 11. juni 2019Katte
Familiens

Familiens dreng får en panikanfald – se nu kattens utrolige reaktion som lige nu deles som en steppebrand på nettet

Sidens logo

Del

I dagens Danmark kan det være utroligt svært at finde nogen i nærheden af en selv, som inderligt forstår en i de hårde og sværreste perioder her i livet.

Det er ikke første gang at vores elskede kæledyr. Varetager ejerens “problemer” da hunde og katte som regel ofte høre på ejerens problemer i hverdagen. For udover at være mega legesyg, så er vores kæledyr nok de mest omsorgsfulde væsner vi kan være i selskab med.

Læs også  Nej jeg vil altså ikke med til dyrelægen og vaccineres

Rundt omkring i hele verden, lever mange mennesker med det man kalder for panikangst eller i værste fald panikanfald, og det er aldrig sjovt at være vidne til for de pårørende, men lige så hårdt og svært er det for dem som lider af sygdommen.

Nu skal du møde Jayden, som oftes bliver drillet i skolen og er yderst følsom overfor andres meninger og holdninger til ham og hans udfordringer.

Læs også  Dyrepasseren bemærker ikke leoparden snige sig ind bag ham - hold nu rigtig godt øje med tigerens reaktion

Tilbage i April, fik Jayden endnu et panikanfald i hjemmet, og den eneste som kunne berolige ham lige der, var familiens kat, Kitty.

Overfor The Dodo fortæller moren at, katten Kitty faktisk kan være familiens eneste håb og ledtråd til at få ham ned på “jorden” igen.

Derfor er familien yderst taknemmelig for Kitty virken i hverdagen, for det er som om at kitty rolige energi og bevægelser får Jayden til at slappe af igen.

Læs også  Ejer vil tage et billede af alle killingerne - det går ikke helt efter planen

I klippet nedenfor kan du se hvor fantastisk Kitty er, og hvordan den får Jayden til at falde til ro.

Tøv nu ikke med at del artiklen her videre med dine venner og familie på Facebook, så endnu flere kan få Kitty af se, og sprede dens utrolige kræfter og energier som måske kan hjælpe mange andre derude.

Kontakt os ved at klikke her

Morten Timm Reklame