Slip for myggestik – 8 planter som holder alle myg væk til sommer!

By 24. maj 2018Smådyr
Slip

Slip for myggestik – 8 planter som holder alle myg væk til sommer!

Sidens logo

Del

Slip for myggestik – 8 planter som holder alle myg væk til sommer!

Varmen er virkelig over Danmark i disse uger, vi går snart sommeren i møde, hvis vi altså ikke er gået ind i den mener mange, og det betyder også at utrolig mange danskere søger udenfor og nyder solen mm. Man spiser måske aftensmad udenfor, man griller med familien, invitere vennerne på et par drinks der er mange fordele ved at det er varmt.

Men der er lige en ting, som de fleste af os ikke bryder os om når sommeren står på, og når man sidder udenfor, det er nemlig de små myg som virkelig kan forstyre enhver sommeraften, selvom der findes mange forskellige cremer på market som burde hjælpe og virke imod at holde myggene væk, virker mange af dem desværre ikke.

Men derimod findes der nogle naturlige metoder til at slippe af med myggene på, og du kan desuden drage nytte af dem derhjemme imens sommeren står på.

De fleste danskere ejer nemlig en plante eller flere planter, og hvis du ikke allerede var klar over at mange planter faktisk indholder forskellige olier som enhver myg ikke bryder sig om, kan du nu slippe af med myggene.

Læs også  Albino-skildpaddeunge blev født med hjertet uden på dens skjold - overlever mod ALLE odds!

Herunder har vi samlet en liste med 8 planter som alle danskere ved og kender til, især når det kommer til dens udseende og navn. Men du vil måske blive endnu klogere efter at have læst denne artikel.

Slip af med myggestik til sommer –

1: BASILIKUM

Fotokilde: Pixabay

Ifølge flere Eksperter gør basilikum at insekter og især myg holder sig væk fra dig en sommer-aften. Du kender og bruger måske basilikum i dine madretter derhjemme, men du var måske ikke klar over at dens utrolige evner kunne skræmme enhver myg bort.

2: LAVENDEL

Fotokilde: Pixabay

Den flotte og duftrige Lavendel har de fleste danskere i deres have, dens utrolige duft har hjulpet mange igennem tiden, og nu viser det sig også at dens utrolige evner kan få enhver Myg til at forsvinde, det er fordi lavendel indeholder en høj koncentration. af kamfer.

Læs også  Kunde ser en døende fisk i dyrehandel - vælger at redde dens liv, nu bliver hun hyldet overalt på nettet!

Du kan også hænge et par tørrede lavendler op på din terrasse hvis du ikke har en have, det virker lige så godt.

3: citrongærs og citronelleagræs 

Fotokilde: Wikipedia

Hvordan bekæmper man insekter og især myg hurtigst muligt? Hvis du ikke længere ønsker at der skal være myg omkring dig i haven, kan du med god grund købe Citrongræs, det store indhold af citronella for nemlig enhver myg til at forsvinde omgående.

4: Mynte

Fotokilde: Pixabay

Mynte bruges i mange Madretter, men også kendt af mange unge som går i byen til diverse drinks, lige som basilikum er mynten utrolig effektiv til at få myggene væk, mynte har en skøn duft som gør en mere glad og kvik

5: Morgenfruer

Fotokilde: Pixabay

Morgenfruer har en utrolig evne som mange faktisk ikke er klar over, udover at pynte enhver have. Så indeholder de blandt andet pyrethrum, som faktisk findes i de fleste insektmidler.

6: Kattemynte

Fotokilde: Pixabay

Flere Studier har kunne bevise at kattemynte har kunne fjerne de små myg, og hvordan lige det? Kattemynte indeholder nemlig stoffet nepetalactone, som faktisk tiltrækker katte, men som holder enhver insekt borte.

Læs også  Manden kommer strandet blæksprutte til undsætning - så viser dyret sin store taknemmelighed!

7: Citronmelisse

Fotokilde: Pixabay

Ifølge Eksperter kan det være en god grund til at du bør købe dig citronmelisse i haven, dette er faktisk begyndt at blive utrolig populært blandt flere danskere, planten vokser faktisk også bedst i skyggen hvor myggene også opholder sig når det er utrolig varmt, og på denne måde vil de forsvinde.

8:Rosmarin

Fotokilde: Pixabay

Det sidste tricks til at holde myggene borte, er ved at anskaffe sig planten Rosmarin, de fleste bruger nok Rosmarin i køkkenet og til deres madlavning. Men det viser sig nu at dens utrolige evner kan holde de fleste insekter langt væk, især de små irriterende myg.

Disse forskellige olier fra Eucalyptustræet hjælper nemlig til med at disse mange insekter, inklusiv myg og flåter holder sig væk fra dig.

Tøv nu ikke med at del artiklen videre med dine venner og familie på Facebook så endnu flere kan gå sommeren dejligt i møde!

Kontakt os ved at klikke her

Morten Timm Reklame